Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Dünyam : İtaLyA Savaş Tarafı : Winx Club Işık Birliği Evcil Hayvan : Golden isimli köpeğim ve Tüylü isimli hamsterim Sihir Rengi : Mavi Kayıt tarihi : 21/06/08
Konu: Sanat Eserleri Hakkında Konuşalım C.tesi Tem. 19, 2008 8:39 pm
Birçok sanatçı tarafından yapılmış sanat eserleri vardır. Mesela bnm en çok beğendiğim sanat eserleri tablolardır.Monalisa tablosunu çok severim. Bu tabloyu yapmak o kadarda kolay olmamışdır.Çünkü tablodaki yüz hatlarına bakılırsa Leonardo bu tabloya çok uğraşmış.
tecna Tatil Perisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Dünyam : Zenith Kayıt tarihi : 13/06/08
Konu: güzel C.tesi Tem. 19, 2008 8:50 pm
güzel konuya değinmnişsin benimde resme karşı bir ilgim var ve birkaç tane beğendiğim resim koymak istiyorum.
bloommy **Pixie***
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 30 Dünyam : domino Kayıt tarihi : 19/03/08
Konu: Geri: Sanat Eserleri Hakkında Konuşalım Paz Tem. 20, 2008 8:45 pm
monalisa tablosundan bahsetmişken sizlere ilginç bir şey söylemek istiyorum.monalisanın yüzünü ikiye ayırdığımızda bir tarafı gülüyor bir tarafıda sanki üzgünmüş gibi duruyor isterseniz deneyebilirsiniz.
Secretwinxclub30 Winx-Mag
Mesaj Sayısı : 578 Yaş : 29 Dünyam : Magix Kayıt tarihi : 16/06/08
Konu: Geri: Sanat Eserleri Hakkında Konuşalım Ptsi Tem. 21, 2008 3:14 pm
biliyorum.çok iğrenç durmuştu zaten bazı insanlar monalisanın yüzünü şrkilden şekile sokuyorlar.bu da çok kötü bir şey.değerlerimize hiç saygı duymuyorlar.
Sweety Girl Magicaly Admin
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Dünyam : İtaLyA Savaş Tarafı : Winx Club Işık Birliği Evcil Hayvan : Golden isimli köpeğim ve Tüylü isimli hamsterim Sihir Rengi : Mavi Kayıt tarihi : 21/06/08