Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Dünyam : Zenith Kayıt tarihi : 13/06/08
Konu: ON İCE C.tesi Tem. 19, 2008 8:40 pm
ben çok aradım ama bulamadım yakında sitelerde çıkar haberleri umarım direkt d çocuk'a gelmez önce kanal d'ye verirler. eskiden her bölümü 4 kere izlediğim oluyordu ama o d smart yüzünden deli oluyorum. Winx i izleyebilenininiz var mı aranızda
Sweety Girl Magicaly Admin
Mesaj Sayısı : 133 Yaş : 30 Dünyam : İtaLyA Savaş Tarafı : Winx Club Işık Birliği Evcil Hayvan : Golden isimli köpeğim ve Tüylü isimli hamsterim Sihir Rengi : Mavi Kayıt tarihi : 21/06/08
ben çok aradım ama bulamadım yakında sitelerde çıkar haberleri umarım direkt d çocuk'a gelmez önce kanal d'ye verirler. eskiden her bölümü 4 kere izlediğim oluyordu ama o d smart yüzünden deli oluyorum. Winx i izleyebilenininiz var mı aranızda
Bn izliyorum D smart olduğu için!
Bu arada bloommy winx onice sezon değil winx club tiyatrosu böyle bir sezon olmayacak.Ama winxclub 'ın 4. sezonu hazırlanıyor.
tecna Tatil Perisi
Mesaj Sayısı : 60 Yaş : 29 Dünyam : Zenith Kayıt tarihi : 13/06/08
Konu: Geri: WİNX ON İCE PNG'LERİ Paz Tem. 20, 2008 9:12 am
Elisé Mina Duff demiş ki:
tecna demiş ki:
Bn izliyorum D smart olduğu için!
Bu arada bloommy winx onice sezon değil winx club tiyatrosu böyle bir sezon olmayacak.Ama winxclub 'ın 4. sezonu hazırlanıyor.
ewet iginio straffinin buz üstünde dans şovuymuş
bloommy **Pixie***
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 30 Dünyam : domino Kayıt tarihi : 19/03/08
Konu: Geri: WİNX ON İCE PNG'LERİ Cuma Tem. 25, 2008 1:50 am
önemli değil biraz daha bilgi bulursam koyacağım.winx club on ice de neler olcak hepimiz merak ediyoruz.yakında anlarız neler olacağını.sitesine girdiğimde türkçe olmadığı için pek bişey anlamıyorum.diğer sitelerdede bizim bldiğimiz şeyler yazıyor.yakında sitelere eklerler.biraz sabretmemiz gerekecek.